Een financiële
toekomst met B&A.

Alle fiscale aangiften

Opstellen jaarcijfers

Periodieke administratie

Bekijk al onze diensten

Uw financiële dienstverlener

B&A Administratiekantoor B.V. is de financiële dienstverlener die u begeleidt en ondersteunt bij uw bedrijfsvoering.

Bent u een startende of ervaren ondernemer? Of heeft u alleen plannen om een eigen bedrijf te starten? Wij begeleiden u bij al uw fiscale, financiële en juridische keuzes die u dient te maken met uw bedrijf.

0
Succesvolle cases
0%
Klanten met beter resultaat
0+
Tevreden klanten

“Mijn eerste klant heb ik nog steeds.”

Zo’n 12,5 geleden trok Bart Hoeben de stoute schoenen aan: hij begon zijn administratiekantoor. Met B&A Administratie helpt hij MKB’ers op een laagdremplige, kundige en vooral informele manier.

B&A Administratie kenmerkt zich door de gemoedelijke, Brabantse sfeer. “Ondernemers moeten zich vrij voelen om ons elke vraag te stellen”, legt Bart uit. “Zónder dat de meter meteen loopt. Een bakje koffie staat hier altijd klaar.” Volgens de ondernemer is B&A Administratie vooral adviseur en sparringspartner voor klanten: “We geven gevraagd en ongevraagd informatie en advies. Daardoor kunnen ondernemers zich helemaal focussen op waar ze goed in zijn.”

Lach
Bart is trots op wat hij in 12,5 jaar heeft neergezet. Zijn laagdrempelige kantoor telt inmiddels vijf medewerkers en hij gaat elke dag met een lach naar zijn werk. “Voor de toekomst heb ik dan ook niet meer wensen dan geleidelijke groei”, aldus Bart. “Ik ben tevreden en blij. En mijn klanten volgens mij ook. Er is weinig verloop en mijn eerste klant heb ik nog steeds. Dat vind ik een groot compliment.”