Klanten vertellen – Weservit

Bij Weservit maken ze ICT eenvoudig en voorspelbaar. Met bijna tien jaar ervaring combineren ze de nieuwste technieken met een persoonlijke service. Altijd betrouwbaar, fanatiek en in de buurt. Onder het motto ‘we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen’ zorgen ze ervoor dat jij je met je core business bezig kunt houden. Op die manier maken ze ondernemen, je werk en je ICT een stuk leuker.

“Het is bijna 10 jaar geleden dat de samenwerking met B&A Administratiekantoor is gestart. Op het moment dat je een onderneming opricht komt er natuurlijk veel op je af. Sommige zaken zijn leuk en eenvoudig. Andere kosten energie en zijn complexer. Bart heeft ons in de beginfase wegwijs gemaakt zodat het financiële en fiscale proces van de onderneming vanaf het begin logisch werd ingericht. Van periodieke administratie, fiscale aangiften tot het opstellen van de jaarcijfers”, aldus Raoul Vos.

“Toen Weservit door de jaren heen groter werd kwamen daar ook andere uitdagingen bij. Ook uitdagingen die we zelf nog niet aan zagen komen. Gelukkig kijkt Bart hierin vooruit. Zo heeft Bart ons geholpen met het omzetten van de bedrijfsvorm. Een duidelijk uitleg zonder complexe termen. Daarmee maak je als ondernemer de beste beslissingen en zo kunnen wij ons blijven focussen op het ondernemen” vertelt Marc van Rooij.

“We zijn erg blij met de ondersteuning
vanuit B&A Administratiekantoor.”

Bart Hoeben over Weservit
Het omzetten van de bedrijfsvorm naar een Besloten Vennootschap is bij Weservit gefundeerd op drie pijlers. Risico vermindering, continuïteit en fiscaliteit.

Met een Besloten Vennootschap heeft Weservit een beperkte aansprakelijkheid. Dat betekent dat Marc en Raoul niet privé aansprakelijk zijn voor bijvoorbeeld eventuele schulden. Verder biedt een Besloten Vennootschap een betere continuïteit. Hierdoor werd het voor Weservit bijvoorbeeld eenvoudiger om OrangeLemon B.V. over te nemen en daardoor als onderneming verder te groeien. Daarnaast lag er een kans voor om ook fiscaal voordeel te behalen. Zo was het mogelijk om met een Besloten Vennootschap ruim 12% belasting te besparen. Een mooie stap voor Marc en Raoul.

Prettige samenwerking
“We zijn erg blij met de ondersteuning vanuit B&A Administratiekantoor. Lekker Brabants, toegankelijk en altijd met een goede onderbouwing. Al bijna 10 jaar zijn we tevreden over de samenwerking en we verwachten dat daar nog vele jaren bij gaan komen”, vertellen Marc en Raoul.