Over ons

B&A Administratiekantoor B.V. is de financiële dienstverlener die u begeleidt en ondersteunt bij uw bedrijfsvoering. Bent u een startende of ervaren ondernemer? Of heeft u alleen plannen om een eigen bedrijf te starten? Wij begeleiden u bij al uw fiscale, financiële en juridische keuzes die u dient te maken met uw bedrijf.

Wij hebben veel kennis en expertise in huis. Voor extra advies hebben we bovendien een uitgebreid netwerk tot onze beschikking. U kunt hierbij denken aan banken, notarissen, advocaten en belastingadviseurs. Door deze veelzijdige kennisgebieden kunnen we u een volledig op maat gemaakte dienst, advies of product bieden.

Even voorstellen, het team van B&A Administratiekantoor BV:

Bart Hoeben
Bart Hoeben studeerde HBO Bedrijfseconomie / Accountancy voordat hij ging werken op een accountantskantoor. Na vijf jaar in vaste dienst besloot hij acht jaar geleden te starten met B&A Administratiekantoor. Zijn eigen bedrijf op het gebied van administratieve dienstverlening. In zijn vrije tijd is Bart zeer actief bij voetbalvereniging Nooit Gedacht in Geffen.

Bart Hoeben

Directeur
Afërdita  Morina
Afërdita woont samen in Duitsland en rijdt iedere dag naar Nuland. “In Nederland heb ik de opleidingen VMBO-T en MBO financieel administratief medewerkster succesvol afgerond. Naast mijn werk ben ik nu bezig met het praktijkdiploma ‘Boekhouden’. Ik werk met veel plezier en voel me helemaal op mijn plek.

Afërdita Morina

Financieel administratief medewerkster / Salarisadministratie
Ibrahim Olgun
Ibrahim woont in Geffen en volgt de opleiding Accountancy op de Avans hogeschool in Den Bosch. “Hiervoor heb ik de opleiding Administrateur 4 op het ROC de Leijgraaf te Oss voltooid. Mijn hobby is voetbal. Ik ben speler bij Nooit Gedacht en trainer van een jeugdteam. Verder vind ik pokeren erg leuk.” Ibrahim werkt parttime als oproepkracht bij B&A Administratiekantoor. “Een leuke en leerzame ervaring in combinatie met mijn studie.”

Ibrahim Olgun

Financieel administratief medewerker
Hans de Kinderen

Hans de Kinderen

Financieel administratief medewerker
Ine van den Boogaard
Ine woont in Den Dungen. “Ik ben getrouwd en we hebben een dochter en een zoon. Sinds september 2008 werk ik bij B&A Administratiekantoor. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het verwerken van de administratie van klanten en correspondentie. Onderling is het gezellig werken met de jongere collega’s. In mijn vrije tijd speel ik alt sax bij ons harmonieorkest, daarnaast wandel, fiets, tennis en fotografeer ik graag.”

Ine van den Boogaard

Administratief medewerkster
Danique Haas
Danique is een vakantie/oproepkracht voor de drukke periodes. Danique zit op de universiteit in Nijmegen. “Het werken op een administratiekantoor bevalt me prima!” De grootste hobby van Danique is voetbal.

Danique Haas

Administratief medewerkster